Mikäli valokuitukaapeli yhtiössäsi päättyy kellariin, päättyy myös sen täysi kapasiteetti sinne. Taloyhtiöissä, joissa on vielä käytössä kuparinen parikaapelointi (vanhat puhelinjohdot), saavutetaan korkeintaan 300/100 Mbps nettinopeus. Taloyhtiöissä, joissa on moderni sisäverkko (kuitu tai Ethernet), saavat asukkaat nyt symmetriset nopeudet suoraan asuntoonsa saakka - tänään jopa 1000/1000 Mbps ja pian vieläkin enemmän.

Nyt kun taloyhtiöt alueellamme ovat alkaneet investoida moderneihin sisäverkkoihin, päivitimme taloyhtiöiden kuitupalvelut symmetrisiksi eli asiakkaan lähetysnopeus on yhtä nopea kuin latausnopeus. Käytännössä tämä näkyy esimerkiksi, kun lataat valokuviasi pilveen, teet töitä etäyhteydellä työpaikan palvelimelle tai pelaat pelejä.

Karjaan Puhelin tarjoaa pitkäaikaisia ratkaisuja taloyhtiöille

Taloyhtiöllä on velvollisuus ylläpitää taloyhtiön sisäverkkoa talojakamosta asuntoihin asti. Tietoa sisäverkon uudistamista koskevista määräyksistä antaa Traficom. Käytännön työssä Karjaan Puhelin voi toimia paikallisena yhteistyökumppanina ja auttaa taloyhtiöitä hyödyntämään valokuidun täysi kapasiteetti. Tarjoamme taloyhtiöille erilaisia avaimet käteen -ratkaisuja vanhojen kuparipohjaisten sisäverkko-ongelmien ratkaisemiseksi.

"Samalla kun kuitusisäverkko mahdollistaa huomattavasti nopeammat nopeudet ja turvaa laajakaistatarpeet pitkälle tulevaisuuteen, paranee myös yhteyksien laatu. Tämä on nykytilanteessa erittäin tärkeää, kun yhteiskunta digitalisoituu ja vakaiden yhteyksien tarve kasvaa." kertoo Karjaan Puhelimen taloyhtiöpalveluiden myyntipäällikkö Jeanette Ruuskanen.

Ota yhteyttä