Susse Ekström

Susanne Ekströmin SE-Action tarjoaa ulkoilu- ja matkailupalveluita sekä kahvilatoimintaa Siuntion ja Porkkalan alueella. Yrityksellä on Karjaan Puhelimen valokuituliittymä, vaikka sijaitseekin syrjäisellä paikalla maaseudulla.

– Asumme kahden ison kallion välissä, joten meillä on aina ollut vähän ongelmia verkkoyhteyksiemme kanssa, Ekström selittää. – Toinen yritykseni vuokraa lomamökkejä, ja kun ulkomailta tulleet vieraamme aloittivat omien tv-ohjelmiensa lataamisen ja katselemisen illalla, ei muu perheeni ollut kovinkaan tyytyväinen, hän nauraa.

Epävakaat yhteydet ovat kuitenkin mennyttä.

Ekström kertoo, että kun sähkölinjoja muutama vuosi sitten alettiin kaivaa maahan, hän sai idean ehdottaa myös valokuidun asentamista. Karjaan Puhelin tarttui ideaan, ja nyt Susanne Ekströmillä ja SE-Actionilla on valokuitu.

– Lopulta liitäntä oli helppo, sillä olimme jo aiemmin vetäneet kuidun konttorin ja mökkien välille.

Tyytyväinen palveluun

Karjaan Puhelin oli Susanne Ekströmille jo ennestään tuttu toimija Sjundeå IF:n kautta, jossa Ekström on ollut pitkään aktiivinen. Karjaan Puhelin tukee seuraa.

– Ja olihan meillä Karjaan Puhelimen internetliittymä myös Arena Siuntiossa, hän kertoo.

Kun valokuidun hankkiminen tuli ajankohtaiseksi, Ekström oli aktiivinen kunnallispolitiikassa. Hän tiesi siksi Siuntion kirkonkylän ulkopuolelle ulottuvista kaapelointisuunnitelmista.

– Silloin oli oikea hetki olla aktiivinen – moni on kysynyt, miten oikein onnistuin. Mutta tein aloitteen juuri oikeaan aikaan, ja se toimi, ilmeisen tyytyväinen Ekström sanoo.

Kuituyhteys on toiminut hyvin.

– Meillä on ollut vain joitain yksittäisiä lyhyitä katkoja, mutta ne ovat olleet niin lyhyitä, ettemme ole ehtineet edes olla asiakaspalveluun yhteydessä.

– Voin ehdottomasti suositella Karjaan Puhelinta!