Manner ja Karjaan Puhelin yritysnetti

Aivan Hangon keskustassa toimivan Mannerin juuret ulottuvat yli 130 vuoden taakse konepajateollisuuteen. Tänään se on kuitenkin Pohjoismaiden johtava kuljetuspyörien valmistaja ja osa amerikkalaista Colson Groupia. Manner-pyörien valikoimassa on lähes 2 000 pyörävaihtoehtoa moniin eri käyttökohteisiin niin sairaala- ja kuntoutuslaitteisiin kuin suurkeittiökalusteisiin ja teollisuuden haastaviin olosuhteisiin.

Mannerin palvelupakettiin kuuluu

Minkälaiset tietoliikennetarpeet Mannerilla on, ICT-asioiden ja prosessien kehityspäällikkö Anders Söderlund?

Karjaan Puhelimelta tulee toimipisteeseemme kaksi valokuitukaapelia. Meillä on käytössä Karjaan Puhelimen yritysinternet sekä puhelinyhteydet, joiden lisäksi kaikki puhelinliittymämme ja puhelinlaitteemme tulevat Karjaan Puhelimelta.

Mitkä asiat vaikuttivat tietoliikennekumppanin valintaan?

Minulle henkilökohtaiset kontaktit ovat aina olleet tärkeitä. Tänä päivänä on etenkin vähän isompien toimijoiden kohdalla vaikeaa löytää toimittajaa, jonka kanssa voisi asioida suoraan ilman sähköposteja tai tikettejä – Karjaan Puhelimen kanssa yhteistyömme on jatkunut pitkään, ja tiedän tasan tarkkaan kenelle soittaa, jos meille tulee ongelmia. Lisäksi Karjaan Puhelin on paikallinen ja varma toimija, joka omistaa valokuituverkon toiminta-alueellaan. Sillä on pitkä historia, mikä tekee siitä vakaan ja turvallisen kumppanin. Karjaan Puhelimen kanssa ei tarvitse pelätä, että joutuisi tämän tästä vaihtamaan yhteyshenkilöä tai palveluntuottajaa.

Oletteko olleet tyytyväisiä Karjaan Puhelimen palveluihin?

Minulla on vain hyvää sanottavaa Karjaan Puhelimesta! Minusta yhtiöstä välittyy kuva, että he välittävät aidosti meistä, vaikka emme varmasti ole heidän suurimpia asiakkaitaan. Silti olemme heille tärkeitä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun! Meille yhteistyö toimii erinomaisesti. Itse asiassa osaan yhteyshenkilöistä on vuosien mittaan syntynyt jopa ystävyyssuhde – niin hyvin on kaikki pelannut!