Karjaan Puhelin yrityspalvelut Byggcraft

Tom Bäckström pyörittää inkoolaista Byggcraft-yritystä yhdessä Thomas Lindströmin kanssa. Byggcraft on erikoistunut uudisrakentamiseen ja saneerausrakentamiseen maissa ja saaristossa Hangosta Helsinkiin ulottuvalla alueella.

Kaikki on sujunut hyvin ja jos olen pohtinut jotain asiaa, olen vain kilauttanut yhteyshenkilölleni ja kaikki on hoitunut. Voin ehdottomasti suositella Karjaan Puhelinta! - Tom Bäckström

Byggcraftin palvelupakettiin kuuluu

  • Puhelimet sim-kortteineen
  • Tabletit liittymineen
  • Valokuituliittymä

Minkälaisia tietoliikenne-/puhelinyhteyksiä tarvitsette?

Toimintamme luonteen takia meillä saattaa olla useampi rakennushanke käynnissä eri puolilla Uuttamaata. Se tarkoittaa, että osa henkilökunnastamme on kentällä koko ajan. Heidän kanssaan viestimiseen tarvitaan erityyppisiä keinoja.

Meillä on pääsääntöisesti kaikki tarvittava Karjaan Puhelimelta: puhelimet sim-kortteineen ja valokuituyhteydet toimistolle sekä kotiin mahdollista etätyöskentelyä varten. Kentällä työskentelemiseen meillä on käytössämme tabletit liittymineen.

Mitkä asiat vaikuttivat tietoliikennekumppaninne valintaan?

Tunnen Karjaan Puhelimella työskentelevän Staffan Lindholmin, ja olen jo pidempään luottanut häneen puhelin- ja liittymäasioissa. Koska yhteistyömme on sujunut hyvin ja tuotteet ovat olleet laadukkaita koko yhteistyömme ajan, en näe tarpeelliseksi vaihtaa toimittajaa.

Minulle on tärkeää myös se, että kaikki palvelut ovat saatavissa yhdestä paikasta. Vähän niin kuin pankkia vakuutusasioissa; niiden hoitaminen on paljon helpompaa, jos kaiken saa hoidettua kerralla.

Arvostan myös henkilökohtaista palvelua. Henkilökohtainen palvelu on tärkeää yhteistyön alkaessa, kun vielä käydään läpi kaikkia yksityiskohtia. Kasvotusten kaiken saa yleensä käytyä nopeasti läpi. Sen jälkeen on ihan ok hoitaa juoksevia asioita sähköpostilla tai verkossa. Sähköpostissa neuvottelu voi helposti johtaa väärinkäsityksiin. Henkilökohtainen kontakti on myös hyvä, jos palvelussa vaikka ilmenisi ongelmia.

Joissakin tapauksissa on tärkeää saada palvelua omalla äidinkielellään. Karjaan Puhelin tarjoaa palvelua myös ruotsiksi. Joillekin kieli voi olla kynnyskysymys.

Oletteko olleet tyytyväisiä Karjaan Puhelimen palveluihin?

Kyllä olemme! Lähes kaikilla tietoliikennepalveluita tarjoavilla yrityksillä on identtinen tuotevalikoima, ja marginaalit ovat pieniä. Koska kaikki on toiminut erinomaisesti, en näe mitään lisäarvoa yhteistyökumppanin vaihtamisessa.

Kaikki on sujunut hyvin ja jos olen pohtinut jotain asiaa, olen vain kilauttanut yhteyshenkilölleni ja kaikki on hoitunut. Voin ehdottomasti suositella Karjaan Puhelinta!