Karis Telefon företagstjänster Byggcraft

Tom Bäckström driver Ingå-bolaget Byggcraft tillsammans med Thomas Lindström. Byggcraft har specialiserat sig på nybyggnation och renoveringsprojekt på land och i skärgården i området mellan Hangö och Helsingfors.

Allt har löpt väl och om jag har funderat på något, har det bara varit att ringa upp och allt har fixats. Jag kan absolut rekommendera Karis Telefon till andra! - Bäckström

I Byggcrafts servicepaket ingår

  • Telefoner med simkort
  • Pekplattor med abonnemang samt
  • Fiberanslutning

Hurdana data-/telekommunikationsbehov har ni?

Vår verksamhet är sådan att vi alltid har flera byggprojekt på gång runtom i Nyland. Det betyder att vi har folk ute på fältet hela tiden och för det behövs olika kommunikationsmedel.

Vi har i princip allt som behövs för kommunikation från Karis Telefon: telefoner med simkort och fiberanslutning både till kontoret och hem ifall man behöver arbeta på distans. För arbetet på fältet har vi pekplattor med abonnemang.

Vilka saker inverkade på valet av telekommunikationspartner?

Jag är bekant med Staffan Lindholm, som jobbar på Karis Telefon, och har anlitat honom redan länge i telefon- och abonnemangsärenden. Eftersom vårt samarbete fungerat bra och produkterna har varit bra alla dessa år, anser jag att det är onödigt att anlita någon annan.

För mig är det också viktigt att få alla tjänster från ett och samma ställe. Det är lite som med bank- och försäkringstjänster. De är betydligt klarare och enklare att handskas med, ifall man får utrett allt på en gång på ett ställe.

Jag uppskattar också personlig kontakt. Personlig kontakt är viktigt för mig i början av samarbetet, då man går igenom alla detaljer. Vanligen snackar man igenom alla ärenden snabbt. Efter det är det helt ok att sköta ärenden över e-post eller digitalt. Går man diskussionen per e-post, kan det lätt uppstå missförstånd. Personliga kontakter är också bra ifall det skulle uppstå problem.

I vissa fall är det också viktigt att få service på eget modersmål. Karis Telefon kan även erbjuda service på svenska. Språket kan vara en tröskelfråga för en del.

Har ni varit nöjda med Karis Telefons tjänster och service?

Det har vi varit! De flesta datakommunikationsleverantörer erbjuder ett nästan identiskt urval produkter, och marginalerna är små. Eftersom allt har fungerat bra ser jag inget mervärde i att byta samarbetspartner.

Allt har löpt väl och om jag har funderat på något, har det bara varit att ringa upp och allt har fixats. Jag kan absolut rekommendera Karis Telefon till andra!